Samarbetssamtal

Klara Omsorg erbjuder samarbetssamtal och familjerådgivning till familjer som har olika svårigheter eller står inför en separation. Frågor om vårdnad, boende och umgänge är sådant som många familjer vill samtala om vid skilsmässa. Vi arbetar utifrån ert behov av stöd och ger struktur till samtal så att ni kan komma vidare i er process. Vi fokuserar på barnens behov och stöttar med att hålla en röd tråd genom samtalen.Familjer kommer till oss, för att komma vidare med familjens sätt att kommunicera. Vi arbetar med hela familjen eller enbart föräldrarna utifrån ert önskemål.

Teman vi ofta arbetar med:Stöd för att utveckla kommunikation mellan familjemedlemmar.Att lyssna och tala med varandra på ett mer konstruktivt sätt.Jobba fram nya lösningar på svårigheter.Bryta med mönster som är destruktiva för relationen/ familjen.Försoning och att gå vidare.Ha fokus på barnens behov under en separation.

Boka tid: skicka e-post till info@klaraomsorg.se så återkommer vi så fort vi kan. Skriv gärna på vilken ort ni vill ha samtal och eventuella önskemål om tid och dag.